Mutfak ilaçlama, steril olması gereken mutfak alanlarının her türden haşere ve kemirgenden arındırılması adına yapılan çalışmalardır. Haşere ve kemirgenler, insan sağlığını tehdit edebilecek düzeydeki hastalıkların yayılmasına neden olur. Farklı türden hastalıkların taşıyıcısı olan haşereler, özellikle kapalı alanlarda insanların virüs ve bakterilere maruz kalmasına sebebiyet verebilir. Bu nedenle yapılacak ilaçlama çalışmaları, başta mutfak alanları olmak üzere pek çok kapalı ve açık alanın haşere ve kemirgenden arındırılması adına oldukça önemlidir.
Hem konutlarda hem de işletmelerdeki mutfakların sterilizasyonu, gıda güvenliği açısından bir hayli önemlidir. Bu nedenle gıda imalatının yapıldığı alanlar ve mutfaklarda düzenli olarak ilaçlama çalışmalarına yönelim gösterilmeli ve bu alanların hijyeni sağlanmalıdır. Mutfak ilaçlama, haşere riskini en aza indirmek adına gerçekleştirilen faaliyetlerdir.
Bu tür çalışmalarda haşere kontrolü yapılır ve haşere tehdidi analiz edilerek yenilikçi çözümler geliştirilir. Bunun yanı sıra haşere ve kemirgen riskini azaltmak adına haşere yönetim önlemleri de alınarak ilerleyen süreçlerde beklenmeyen bir tehdidin önüne geçilir.
Mutfak ilaçlama, özellikle gıda işletmelerinin ticari mutfakları başta olmak üzere gıda üretiminin yapıldığı alanlarda haşere ile etkili mücadele adına tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. Daha çok havaların ısındığı ilkbahar ve yaz aylarında haşere ve kemirgen tehdidi yoğunlaştığından, bu tür alanlarda her yıl belirlenen aylarda düzenli olarak ilaçlama çalışmaları yapılır. Gelişmiş yöntemler kullanılır ve ortamın sterilizasyonu sağlanır.
Gıda ürünlerinin hijyenik bir ortamda üretilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle işletme ve konutların mutfak alanlarında sistematik bir şekilde mutfak ilaçlama çalışmaları yapılır. Haşere ve kemirgen tehdidinin arttığı dönemlerde ağırlık verilen çalışmalarda teknolojik ekipmanlar kullanılır. Bunun yanı sıra alan analizi yapılarak haşere tehdidine yönelik incelemeler gerçekleştirilir. Yapılan incelemeler ile birlikte yol haritası çizilerek var olan haşere ve kemirgenler için ilaçlama çözümüne başvurulur. İlerleye dönemlerde olası tehditleri engelleyebilmek için de gerekli tedbirler alınır.
Mutfak alanlarındaki fare, böcek ya da haşerelerle etkili bir şekilde mücadele etmek adına yenilikçi çözümler geliştiren Lion Light İlaçlama ve Pest Kontrol Servisi, uzun süredir sektörde kendisine yer bulmaktadır. Alanında tecrübe edinmiş çalışanlardan oluşan ekibimiz, kaliteli hizmet sunabilmek adına şu üç adımı takip ederek hizmet sunuyor:
Lion Light İlaçlama ve Pest Kontrol Servisi olarak mutfak ilaçlama hizmetinde müşterilerimize özel ekonomik çözümler sunuyoruz. Talepleri değerlendiren ekibimiz, alana yönelik ilaçlama çalışmalarını planlayarak hangi yöntemleri kullanmaları gerektiğine karar veriyor. Bu adımdan sonra, müşterilerimize fiyatlandırma hakkında bilgi veriyor, ekonomik çözümlerden yararlanmalarına katkıda bulunuyoruz. Gıda ürünlerinin sağlıklı ve güvenli olmasına önem verdiğimizden, ilaçlama çalışmalarını efektif bir şekilde tamamlıyoruz.
7/24 hizmet anlayışıyla hareket eden ekimiz, özellikle acil durumlarda gerekli müdahaleleri zaman kaybetmeden yapmaktadır. Konutlardaki mutfaklar, işletmelerin mutfak alanları ve gıda üretimlerinin yapıldığı alanlarda, 7/24 hizmet anlayışıyla profesyonel çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnovatif çözümlere başvuruyor ve son teknolojik ekipmanları kullanıyoruz. Uluslararası standartları takip eden hizmetimizden yararlanmak için 0 (216) 413 40 20 numaralı telefon ile bizlere ulaşabilir veya alternatif olarak WhatsApp Destek Hattı üzerinden de mesajlaşma yolu ile iletişim kurabilir ve taleplerinizi zahmetsiz bir şekilde oluşturabilirsiniz.
PROFESYONEL İLAÇLAMA ÇÖZÜMLERİ